Märken

Lule Kite samarbetar med:

Mystic Sverige; When you’ve got the right gear there’s only ONE SEASON. The right season.

Som återförsäljare erbjuder vi alla tillbehör ni behöver till kite/windsurf/surf/snowkite; Selar, västar som ger skydd (som man kan använda både på vinter och sommar) sommar/vinter kläder, neopren (våtdräkter, skor, handskar, huvor, etc.), boardbags och mycket mycket mer!

F-One.seF-One har tillverkat kites och brädor sedan 90-talet. Sedan första generationen av kiten Bandit har vi fokuserat på att endast ha en högprestanda kite i sortimentet. Vårt mål är inte att erbjuda en mångsidig kite utan snarare den bästa kiten för varje disciplin och åkare, från nybörjare till proffs. Denna passion för prestanda och kvalitet har vi också vid utvecklingen av surfbrädor, twin tips och SUP där vi endast nöjer oss med det bästa.

Flysurfer Sverige; Flysurfer är det ledande märket inom closed-cell foils för kitesurfing och snowkite. Speed3/4 serien finns i storlekar upp till 21 m2, med den kan du kita istället för att sitta och titta.

Slingshot Wake Sverige; Slingshot Wake driver utvecklingen mot progressiv åkning både bakom båt och kabel. Ingen pressar hårdare än deras Shredtown team. Äntligen har Wakestyle nu kommit till Luleå, och ni har chans att genom Lule Kite få tillgång till all utrustning ni behöver för Wake (brädor, bindningar, linor, västar etc.). Vi har hemma deras KTV boot för demo, vilken fungerar utmärkt även för Kite då den är lätt att komma i och ur.

Vi har även hemma rykande färsk Slingshot RAD boot, med snabbsnörning för den som föredrar snörning framför kardborre.

 

Märken internationellt